25 Julai 2011

Kejohanan Futsal Terbuka PIBP PAPN Pasir Mas

PERMATA A

PERMATA BPada 23hb Julai 2011, satu Kejohanan Futsal Terbuka telah diadakan di Nick Futsal anjuran Persatuan Ibu Bapa dan Pendidik (PIBP) PAPN Pasir Mas..Pertandingan ini telah mendapat penyertaan yang memberangsangkan dari pihak luar serta di kalangan ibu bapa anak-anak PERMATA Pasir Mas. Sebanyak 9 kumpulan telah bertanding bagi mendapat gelaran JOHAN untuk kejohanan ini.

Program ini telah bermula jam 9.00 pagi dan berakhir jam 1.00 tengahari..Hadiah lumayan berupa wang tunai, hamper serta medal turut disediakan.Selain itu, terdapat juga cabutan bertuah bagi memeriahkan lagi kejohanan ini..

Walaupun wakil daripada kumpulan ibu bapa iaitu PERMATA A dan PERMATA B tidak mendapat diantara tiga tempat teratas, tetapi semangat kesukanan dan bersatu padu yang ditunjukkan oleh mereka patut dibanggakan.Tahniah!!!

Tidak lupa juga setinggi penghargaan kepada kaum-kaum ibu kerana sudi untuk lawan persahabatan dengan pendidik PAPN Pasir Mas untuk acara selingan sebelum final bagi kejohanan ini.

Diharapkan program seperti ini dapat diadakan sekali lagi bagi mengeratkan hubungan antara ibu bapa dan pendidik disamping meningkatkan semangat kesukanan dalam diri masing-masing.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan